Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Tuzlukçu Okuyor” projesi kapsamında Yazar Sinan Yağmur'u konuk etti.





Tuzlukçu Konarı köyü Şehit Tuncay Yapıcı İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşan Sinan Yağmur, burada düzenlenen "Mevlana'yı Anma ve Yazar Öğrenci Buluşmaları" etkinliğine katıldı. Mevlana'nın çocukluk ve gençlik yıllarını anlatan Sinan Yağmur, zaman zaman öğrencilerle ilginç diyaloglara girerek söyleşiye ayrı bir renk karttı. Sunucu Muhammed Okur'un okuduğu şiirler ise dinleyenleri adeta mest etti.





Coşkulu ve duygusal anların yaşandığı söyleşiden sonra Yazar Sinan Yağmur kitaplarını imzalarken, "Can dostum" dediği Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'ın ziyareti de Yağmur için büyük sürpriz oldu. "Can Dostum Mahmut, vefanın kağıt üzerinde köhneyen bir kelime olmadığını gösterdi" diyen yazar, İşcan'a son çıkan kitabı Ravza'nın Yıldızları isimli kitabını hediye etti.





Daha sonra Tuzlukçu Cemalettin Şekerci İlkokulu’ndaki programa katılan yazarı, yüzlerce kişi karşıladı. Tuzlukçu Kaymakamı Talha Altuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programa gösterilen ilgi yoğundu.





İlgiyle izlenen program, kitap imza töreniyle sona erdi.