Doğrugöz Sulama Kooperatifinde gerçekleşen hırsızlık olayında çalınanlar arasında bulunan çift açılır kapı, Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir hurdacı dükkanında bulundu.






https://www.youtube.com/watch?v=cBYAAIOySsg




Edinilen bilgiye göre; dün Doğrugöz Mahallesinde bulunan Sulama Kooperatifinin pompa kulübesine ait çift açılır kapı ile 1 çekvalf ve 1 160'lık vananın çalındığının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timi, yaptığı araştırma ve soruşturma sonucunda çalınan çift açılır kapının Akşehir Sanayi Sitesinde bulunan bir hurda dükkanında olduğunu tespit etti. Hurda dükkanı sahibinden alınan bilgi doğrultusunda, malzemeyi hurdacıya satan hırsızlık olayı şüphelileri Y.G. (20), H.G. (18) ve Ö.K. (17) isimli şahıslar yakalandı.





Olayla ilgileri olduğunu kabul ettikleri belirtilen şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden H.G. ve Ö.K. tutuklanırken, Y.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.