Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile ihtiyaç sahibi bin 100 vatandaşa toplam 110 bin lira tutarında gıda yardım çeki ulaştırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı; “Oda olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk, sosyal vefa vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.





Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:





“Her sene Ramazan ayında; yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak, Ramazan ayının bereketini paylaşmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyor, çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Akşehir, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıyoruz.





Bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu 60 bin TL ile salgınının vatandaş üzerindeki sosyo-ekonomik yükünü hafifletmek amacıyla Odamızın ilave ettiği 50 bin TL olmak üzere toplam 110 bin TL tutarında, bin 100 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gıda yardım çekleri hazırlanarak; Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, Vakıflar ve Dernekler aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda çekleri ulaştırılmıştır. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk, sosyal vefa vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının İslam Alemine, Akşehir’imize, bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”