Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe ve Çeltik Kaymakamı Yusuf Beran Vuran ile AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Çeltik İlçe Başkanı Hacı Zuhal tarafından gerçekleştirilen ziyarette misafirleri ile bir süre görüşen Vali Özkan; ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Görüşmede, ilçede yapılan icraatlar ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Önceki gün kendisini makamında ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile de bir süre görüşen Vali Özkan; ilçeye yapılan mahalli müşterek hizmetler ve koordinasyon gerektiren hususlarda bilgi aldı ve ortak çalışmaları değerlendirdi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret eden bir diğer Belediye Başkanı da, Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez oldu. Vali Özkan’ın Başkan Pekmez’i kabulünde; kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha kaliteli ve en hızlı şekilde sunulması ve sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması için yapılacak ortak çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Fikret Özeralp ve MHP İlçe Başkanı Reşat Karaarslan eşliğinde, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri İhsan Bostancı’yı da ziyaret eden Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez, ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili paylaşımda bulunduğu Bostancı’dan, Ajansın çalışmalarına dair bilgi aldı.

Aynı gün, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan’ı da makamında kabul eden Vali Özkan; hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla planlanan çalışmalar ve projelerle ilgili değerlendirmede bulundu.