Çevre ve halk sağlığı ilaçlama Bay Pest Control, Selçuk Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı Yonca Apartmanı altında hizmete girdi.

Bay Pest  Control sorumlusu Mustafa Baykal “2001 yılında Baykal Tarım Ticaret ismiyle ticari hayatına başlamış olan firmamızın almış olduğu eğitimler ve uzun yılların vermiş olduğu bilgi birikimini, Çevre ve Halk Sağlığı alanında da geliştirerek sürdürmek amacındayız. Bay pest Çevre ve Halk Sağlığı olarak faaliyete geçirdiğimiz yeni firmamız hastalık taşıyıcı böcek kemirgenlerle, haşere mücadele hizmeti, ayrıca bakteri, virüs, fungus (mantar) ın yanında havada asılı kalan, uçucu organik bileşikleri etkisiz hale getirmek için dezenfeksiyon hizmeti de yapmaktayız. Sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam tüm insanlarımızın hak ettiği bir değerdir. Bay pest Haşere Kontrol Hizmetleri olarak haşere ve mikroorganizmalardan uzak her zaman halk sağlığını ön planda tutan anlayışı ile Sağlık Bakanlığı onaylı ilaç ve dezenfektanlarımızla yapacağımız uygulamalarla sizlere sağlıklı bir yaşam alanı sağlamaktayız” dedi.



Ayrıca Bay pest Haşere Kontrol Hizmetleri'nin faaliyetleri ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiyi www.baypest.com.tr adresinden bulabilirler