Başkan Fedai; "Yapılanlar Kürt Açılımı Değil PKK Açılımıdır"


Akşehir Milliyetçi  Hareket Partisi  İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Fedai, Diyarbakır’da yapılan nevruz  kutlamalarını eleştirdi. Fedai  "Diyarbakır’da yapılan kutlamalarda  bir tane  bile  Türk Bayrağı  yoktu. Türk bayrağının olmadığı yerde kardeşlikten bahsedilemez" dedi.


 Başkan Fedai yaptığı basın açıklamasında hükümete de yüklenerek şunları söyledi: "AKP hükümetinin iktidar olmasından sonra  sözde Kürt açılımı adı altında PKK milislerini  affetme, PKK  terör örgütünün yasal hala  getirmesi üzerine çalışmış bunun adını da  Kürt açılımı denilmiştir. Yüz yıllardan bu yana  birlikte yaşayan  Türk ve Kürt halkları birbirlerine düşmanmış gibi  kamu oyuna  lanse edilmiş iki halk birbiri ile hasımmış gibi gösterilmiştir. Bu sürece  de  Kürt açılımı süreci denilmiştir. Öyle  ki Diyarbakır’da kutlanan nevruz da  bir tane bile  Türk bayrağı  görülmemiştir. Ne acıdır ki bir tane bile Türk bayrağının olmayışı, İstiklal Marşının okunmaması ihanetin en büyük göstergesidir. Şehit kanları ile sulanan bu topraklarda, binlerce vatan evladının katili olan İmralı canisi Abdullah Öcalan’a  sayın diye nitelendirilmiş mesajları okunmuştur. Ne acıdır ki  Türk milletine verilen bu afyonun dozu günden güne arttırılmakta, yapılanların üzeri ört bas edilmekte vatandaşlarımız uyutulmaya çalışılmaktadır. " dedi.


            MHP Akşehir İlçe Teşkilat Başkanı Osman Fedai Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun PKK terör örgütü mensubu Ramazan Toy’un düğününe de telefonla katılarak bilezik hediye etmesini esefle karşıladıklarını  belirtti. Fedai konuya ilişkin yaptığı açıklama da şunları söyledi:  "Terör örgütü PKK'ya katılan, ardından Kobani'de (Ayn el Arap) yaralandıktan sonra evine dönen Şanlıurfa Siverekli Ramazan Toy geçtiğimiz gün teyzesinin kızı ile evlendi.  Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ise düğüne telefonla katılarak hayırlı olsun demiş ve bir de altın bilezik göndermiştir. Bu ne acı tablodur ki PKK terör örgütü mensubu birinin düğününe hayırlı olsun demiş ve bilezik göndermiştir. Bu memleket için binlerce şehit verdik verilen şehitlerimizin yüzlerce evlatları var, hükümet milletvekilleri, başbakan hangi şehit evladının düğününe katılmıştır. Hangisine düğün hediyesi göndermiştir?"


color:#14233A;background:white">            "AKŞEHİR’DE YAPTRIDIRDIĞIMIZ ANKETLERDE ÖNDE GİDİYORUZ"


color:#14233A;background:white">             Fedai yaklaşan genel seçimlere de değinerek şunları söyledi: "7 Haziranda yapılacak genel seçim çalışmalarımıza son hızla  devam  ediyor. Çalışmalarımızda son olarak  Akşehir merkez  başta olmak üzere, eski köy ve kasabalarımızda  bir anket yaptırdık. Çıkan anket sonuçlarımızda  AKP’nin önünde olduğumuz sonuçları ortaya çıktı. Yerel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı katlayarak devam ettireceğimize inanıyoruz."


color:#14233A;background:white">             FEDAİ, AKŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARINI KUTLADI


color:#14233A;background:white">            MHP  Akşehir İlçe  Teşkilatı Başkanı Osman Fedai, Çanakkale Zaferi  Haftası nedeni ile Pazar günü Akşehir Kültür Merkezinde Akşehir Ülkü Ocakları Eğitim  ve Kültür  Vakfı tarafından  düzenlenen anma gecesi ile ilgili Akşehir  Ülkü Ocakları  Başkanı Ümit Şafak  ve  Ülkü Ocaklarındaki gençleri kutladı.


color:#14233A;background:white"> Fedai  düzenlenen etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Akşehir Ülkü Ocakları Eğitim  ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen  etkinlik bizlere bir kez daha göstermiştir ki, Çanakkale ruhu yaşatılmaktadır.  Türkiye’nin teminatı olan ülkücü gençlerimizin düzenlediği etkinliğe  Akşehir halkı kayıtsız kalmamış ve salonu doldurmuştur. Etkinliği hazırlayan  gençlerimiz ve Akşehir Ülkü Ocakların Başkanımız Ümit  Şafak’a teşekkür ederim."