Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, memurlar ile kadrolu ve taşeron işçilerin katıldığı programda Belediye personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programında işçi sendikası temsilcisi Mesut Eke ile memur sendikası temsilci Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel birer konuşma yaparak katılanların bayramını kutladılar. Öncel yaptığı konuşmada;  “Bayramların yakınlaşmamız adına çok önemli günler olduğunu düşünüyorum. Bizim burada sergilediğimiz birlik ve beraberliğin çok büyük bir örneğini ülkemizde de yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikle nice bayramları kutlamamızı Yüce Mevlam nasip etsin.” diye konuştu.



Başkan Salih Akkaya ise yaptığı konuşmada bütün personelin bayramını kutlayıp;  “Allah daha nice bayramlara sağlıcakla, huzurla, güvenle ailelerimizle beraber bizlere ulaştırsın. Huzur olmazsa hiçbir şeyin tadı yoktur. Güven olmazsa hiçbir şeyin önemi yoktur. Baktığımız zaman ülkemizin komşularında her yer ateş çemberi.  Biz de belki ekonomik krizlerle uğraşıyoruz ama huzurlu bir bayram geçirdik,  kurbanlarımızı kestik.  Bulunduğumuz ortamın kıymetini bilmemiz lazım. Üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmak görevimizdir. Büyükler der ki;  şükür olmazsa ihsan olmaz.  



Akşehir Belediyesi olarak bayram öncesi şehir dışı ve yurt dışından gelen birçok hemşehrimizin, misafirimizin burada rahat bir bayram geçirmeleri adına gayretle çalışmalarımızı yürüttük. Bayram öncesi yoğun bir mesai harcadık. Tüm birimlerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirdiler.  Bayramlar vesilesiyle birlik ve beraberliğimiz doruğa çıkıyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik daim olur çünkü önemli bir coğrafyada ve zor bir konumda yaşıyoruz.  Her zaman ifade ediyoruz;  üç tarafı denizlerle çevrili ama dört tarafı düşmanlarla çevrili bir konumumuz var. Onun için bu birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.” dedi.



Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından tüm belediye personeli birbiriyle bayramlaştı.