Nevin-Ahmet Özsoy'un kızları Aylin Özsoy ile Şehrimiz İnşaat Müteahhitlerinden Cengiz Kaçar ve Ayşe Kaçar'ın oğlu Atalay Kaçar dünya evine girdi.





Şehrimiz İnşaat Müteahhitlerinden Cengiz Kaçar ve Öğretmen Ayşin Kaçar'ın oğulları Atalay Kaçar ile Nevin Özsoy ile Ahmet Özsoy'un kızları Aylin Özsoy Sistem Koleji Düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminde genç çiftin nikâhları kıyıldı.





Düğünde Cengiz Kaçar'ın eşi Atalay Kaçar'ın annesi Ayşin Kaçar düğünde yaptığı konuşma katılımcılara duygulu anlar yaşattı.





Ayşin Kaçar'ın konuşması şöyle; "Saygıdeğer Misafirlerimiz, Öncelikle Aylin ve Atalay'ın bu mutlu günlerinde bizleri yalnız bırakmadığınız, nikah törenimize şeref verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bildiğiniz gibi bir yıldır ağır bir hastalıkla mücadele ediyorum. Bu rahatsızlığım süresince bana mesaj göndererek, selam yollayıp dua ederek yardımcı oldunuz. Allah'ın izniyle; sizlerin destekleriyle ve doktorum Prof Dr. Sayın Ferit Avcu'nun tedavisiyle bu hastalığı yendim. Bu tören bizim için çifte bayram oldu. Hastalığım nedeniyle hepinizle tek tek ilgilenemedim bunu için hoşgörünüze sığınıyorum. Genç çiftimize uzun sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. Aylin ailemize hoş geldin kızım" dedi.





Düğün merasimine Kaçar ve Özsoy aileleri ile çiftin sevenleri katıldı. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.