Akşehir Anadolu Lisesi’nde 2013-2014 öğretim yılının sonu okul bahçesinde düzenlenen törenle sona erdi.


Programda konuşma yapan Okul Müdürü Muttalip Uysal, “2013-2014 öğretim yılının sonuna geldik. Bazı arkadaşlarımızın kırık notları olabilir. Ben sizlere güveniyorum. Çünkü sizlerin yanında çok çalışan bir eğitim kadrosu ve sizleri destekleyen bir veli topluluğu var. Yeter ki siz biraz gayret gösterin mutlaka karşılığını alırsınız.


            Okulumuzdan 158 öğrencimiz takdir, 166 öğrencimiz teşekkür ve 80 öğrencimiz de onur belgesi almıştır. Sportif ve kültürel faaliyetlere katılan ve derece yapan tüm öğrencilerimiz 133 adet madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirilmişlerdir.


            Yaz tatilinde dinlenin, hakkınız ama arada derslere de bakınız, bol bol kitap okuyunuz. Sizler gelecekte ülkemizi yönetecek insanlarsınız. Bir kısmınız erkenden hayata atılıp esnaf olacak bir kısmınız da bu ülkenin mimarları, mühendisleri, doktorları, öğretmenleri ve yöneticileri olacaksınız. Ben sizlere güveniyorum. Çünkü başarı başaracağım diyenindir. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. LYS sınavlarında başarılar dilerim. Okulunuzu ve Akşehir’ imizi unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.


            Bu konuşmanın ardından sosyal ve kültürel faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek tören sona erdi.