AKSEV yönetim kurulu yeni faaliyete geçen Gıcılı Bahçe’yi tanıtmak amacı ile Akşehir'deki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.


Akşehir'e farklı nostaljik bir mekan kazandırmanın sevincini yaşayan AKSEV yönetim kurulu, basın mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “başta ‘Gıcılı Bahçe’nin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.


İşletme Müdürü İhsan SARITAŞ daha önceki yıllarda AKŞEHİR EVİ’ne gelen misafirlere sunulan yöresel tat ve lezzetlerin bundan sonra yeni mekan ‘Gıcılı Bahçe’de aynı lezzet ve kalitede sunulacağını, aynı zamanda menü de sürekli çeşitlerin arttırılarak devam ettiğini, eklenen bu çeşitlerinde gelen misafirler tarafından beğenildiğini ve fazlaca talep aldığını belirtti. Bu kapsamda yine misafirlerimiz tarafından talep edilen Pazar günleri açık büfe kahvaltı ve geleneksel kış günlerimizin vazgeçilmez lezzeti olan Herse’de misafirlerimiz için her Pazar hazır olacağını söyledi. Aynı zamanda toplu yemek, herse, özel gün organizasyonları içinde hizmet verdiklerini belirtti. Gelen her misafirimiz bizim için özeldir onları bu güzel mekânımızda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve tüm dostları beklediklerini söyledi.


       AKSEV yönetim kurulu katılan tüm emekçi basın mensuplarına teşekkür ederek tekrar bir araya gelme dileklerini belirttiler.