Vakfımızın 20.Yıl etkinlikleri kapsamında ilk etkinlik tercihimizi çocuklardan yana kullanmak istedik. Eti Gıda A.Ş’ nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurduğu 16 yıldır faaliyet gösteren Eti Çocuk Tiyatrosu ile yapılan görüşmeler sonunda Tiyatro Grubunun hazırlamış olduğu ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ isimli oyunun şehrimizde sahnelenmesinin kendilerini çok mutlu edeceğini belirttiler.

Tiyatro Grubu ile yapılan olumlu görüşmeler neticesinde 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde, Gülmecenin Başkenti Akşehir’de okul öncesi veiİlkokul öğrencilerine ücretsiz olarak tiyatro kültürünün tanıtılması ve ileriye taşınması için iki seans olarak sunmuş olmanın gururunu yaşamaktayız.





Bu etkinliğimizde Vakfımıza desteklerinden dolayı Eti Gıda A.Ş yöneticilerine,Eti Çocuk Tiyatro Grubuna, Akşehir Kaymaklığı’na, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Akşehir Belediyesi’ne,bu güzel oyunu izlemeleri için okullarından öğrencilerini getiren tüm öğretmenlerimize ve katılan tüm çocuklara ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarız.





Aksev Yönetim Kurulu.