Saadet Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Orhan Bozlağan, Gedil ve Altuntaş beldelerine ziyarette bulundu.


Saadet Partisi Akşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Orhan, “Biz halkımızla el ele bütün mahallelerimizin sorunlarını Büyükşehir belediye başkan adayımız Mustafa Özkafa ile de koordineli bir şekilde çözmeye talibiz. Alt yapısı olamayan hiçbir yerleşim alanımız olmayacak. Kuracağımız halk meclisimiz, beyaz masa toplantıları ve oluşturacağımız mahalle meclislerimizle mahallelerimizin sorunlarını tesbit ederek öncelik sırasına göre birlikte çözeceğiz. Belli bir merkeze değil, insanımızın olduğu her yere hizmet götürmeye talibiz.Milltimizin parasını asla israf etmeyeceğiz. İsrafı hizmete dönüştüreceğiz. Gittiğimiz bütün mahallerimizde mahallelerimizin sorunlarını tesbit ediyoruz. Biz belediyeciliği sadece maddi kalkınmadan ibaret de görmüyoruz. Ayrıca manevi kalkınmanın sorumluluğu bilincinde de olarak buna yönelikte projeler üretmek zorunda olduğumuza inanıyoruz. Bugüne kadar Akşehir’imizde belediyecilik yapanların başarılı olup olmadıklarını anlamak için çok şey bilmeyede gerek yok. Eğer nüfus artmıyor eksiliyorsa, ceza evlerinde tutuklu sayısı eksilmiyor artıyorsa, hastanelerde yoğunluk artıyorsa bu belediyenin başarısızlığının bir işaretidir.


 


    Akşehir’imiz çevre ilçelerden ciddi manada göç almasına rağmen diğer taraftan da göç veriyor. Özellikle son dönemlerde köylerimizin, beldelerimizin ve şehir merkezimizin nufusu eksiliyor. Çünkü Akşehir’imizin en önemli sorunlarından biri olan istihdama yönelik yatırım yapılmıyor. İnşallah siz bize görev verirseniz istihdama yönelik projelerimizle Akşehir’imizi aynı zamanda doyduğumuz yer olmasını da sağlayarak göçü önleyeceğiz. Herkesin derdiyle dertleşerek halkımızla bütünleşeceğiz. Yöresel işsizliği önlemek ve istihdamı artırmak Akşehir’imizin imkan ve kaynaklarını harekete geçireceğiz. Her mahallenin kendine özel ihtiyaç ve sorunlarını öncelik sıraısna göre çözeceğiz. Halkı yönetmeyi değil, halka hizmeti bir ibadet sayan anlayışla hizmet edeceğiz. Bütün çalışmalarımızı manevi sorumluluk şuurunda yaparak; dara düşenin yanında olacağız. Vatandaşın her derdine duyarlılık gösterip halli için yakınen ilgilenen bir anlayışı hakim kılacağız.


 


    Değerli kardeşlerim! Bu seçimde baraj yok. Sizin bir oyunuz barajları aşacak. Eğer Akşehir’imizin sorunlarını birlikte çözelim, bizim namımıza belediyemize gelen paraların nerelerde kullanılacağının kararını birlikte verelim, sevgi, barış ve kardeşliğin hakim olduğu yaşanabilir bir Akşehir’i birlikte kuralım diyorsanız adres sizin görüşünüz olan Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisidir”dedi.