Dua Platformu Başkanı Faruk Başoğlu 16 Ocak Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gecede saat 03.00’de tüm inananları ülkemiz ve insanlık adına duaya çağırdı.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">Konu ile ilgili bir basın basın toplantsı düzenleyen Dua Platformu Başkanı Faruk Başoğlu, Dünyada bir çok ülkenin özellikle Müslümanların türlü zulümlerle eziyet çektiğini belirterek “Irak, Suriye ve Mısır’da inananlar bir birini kırıyor, yok ediyor. background:white;mso-bidi-font-weight:bold">Arakan’da, Filistin’de,  Afganistan’da, Doğu Türkistan, Kırım, Kerkük, Keşmir, Çeçenistan, Moro, ve  Asya’nın Filistin’i:patani’de ezilen ve türlü bahanelerle yok edilen müslümanlar ve adını dahi duyuramayan mazlum milletler, Çaresizler, yapayalnızlar ve bekliyorlar. Uzanacak bir eli, bir hâmiyi , kısacası islam coğrafyasından koşarak imdadına yetişecek  bir kardeşini bekliyorlar. Peki bu coğrafyaya baktığımızda Türkiye’den başka umutları var mı? Maalesef yok. Peki biz ne yapıyoruz, ne haldeyiz? Güzel Türkiye’miz üzerine tuzaklar üst üste kurulmaya başladı. Şer güçler hiç bir zaman boş durmadılar, durmayacaklar da Mazlum milletlerin umudu  haline gelen Türkiye, insan hakları ihlallerine karşı ses vermeye, söz söylemeye başladı.” Dedi


background:white;mso-bidi-font-weight:bold">Türkiye’nin pek çok alanda yükselen bir yıldız olduğunu ve eskisi gibi yönetilen değil yöneten bir ülke olduğuna vurgu yapan Başoğlu, “Şer güçlere göre; Türkiye hesapları bozdu, haddini aştı. İşte bunun için büyümemeli ve önü kesilmeli. Tuzaklar bitmiyor, arkası kesilmiyor. Şimdiki tuzakları ile;  inanmış, vatansever cepheyi bölmek ve bir birine düşürmek istiyorlar. Dün sıra dağlar gibi birbirine omuz veren kardeşlerin, aralarına mesafe koymaya çalışıyorlar. Bu saldırıların, bu tuzakların hedefi; herkesi ve her kesimi yakacak olan büyük bir yangındır. Bu yangında Türkiye yanar, herkes yanar Allah korusun” diye konuştu.


mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR">Dua Platformu Başkanı Faruk Başoğlu, bold">Ülkemiz ve islam alemine kurulan tuzakların boşa çıkması amacıyla inananların birlik ve kardeşliği için Rabbimiz’e dua edilmesi gerektiğini belirterek. “ 16 ocak 2014 perşembeyi cumaya bağlayan gecede saat 03’ te teheccüde kalkıp hep beraber mevlamız’a yönelelim, içten gelen duygularla  ülkemize İslam dünyasına ve insanlığın barış ve huzuruna dua edelim. Bu tarih ve saate kadar hatimler paylaşarak yapılacak hatimlerin sayısını artıralım.


background:white;mso-bidi-font-weight:bold">Duaları kabul edecek olan rabbim inşaallah dualarımızı kabul eder. Biz, bize düşeni yapalım, geresini mevlamıza bırakalım” dedi.


background:white;mso-bidi-font-weight:bold">Faruk Başoğlu konu ile ilgili olarak açtıkları mso-bidi-font-weight:bold">www.duayacagri.com bold"> web sitesinden de detaylı bilginin öğrenilebileceğini belirtti.