Anadolu Lisesi öğrencileri her yıl yaptıkları gibi bu yılda KPSS sınavı bitiminde okullarında sınava giren adaylardan topladıkları kalem, silgi ve kalemtıraşları, mahallelerdeki okulların öğrencilere dağıttı.


Akşehir Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet UZA, yaptığı açıklamada her yıl yaptığımız gibi bu yılda gönüllü öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan "Senin Bir Kalemin Benim Bin Hayalim Projesi" kapsamında, hafta sonu yapılan KPSS sınavı sonrası adaylardan topladıkları kalem, silgi, kalemtıraşları, ilçeye bağlı Ilıcak Mahallesindeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi. Akşehir Ilıcak İlkokulu öğrencilerini sevindirdiklerini ifade eden Uza, "Bu çalışmayla ihtiyaç sahibi insanlar için toplumda duyarlılık oluşturmayı hedefledik. Okulumuzda sınava giren öğrencilerden toplanan kırtasiye malzemelerini önceden belirlenen mahalle okulundaki öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık" dedi. color:black">

Akşehir Ilıcak İlkokulu Müdürü Serhat Başar’da öğrencilerine bu kampanya ile yardım eden Anadolu Lisesi çalışanlarına, katkı sunan öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.