Türk Yıldızları’nın Akşehir semalarındaki gösterisi nefesleri kesti.


Türk Yıldızları ekibi tarafından yapıldı. Gösteri sırasında Afyonkarahisar-Konya arasındaki D-300 Karayolu iki taraflı olarak trafiğe kapatılırken gösteriyi daha iyi izlemek isteyen vatandaşlarda karayoluna akın etti. Türk Yıldızları; nefes kesen gösterileri ile Akşehirlilerin büyük beğenisini ve alkışını topladı. Gösterinin ardından etkinliğin Akşehir’de gerçekleştirilmesine katkı sağlayan komutanlara; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ve Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından birer plaket takdim edildi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya yaptığı açıklamada Bu yıl yaptığımız etkinlikleri Simge konseri ile daha da şenlikli ve güzel hale getirdik. Ayrıca konserin ardından gururumuz, onur kaynağımız, dosta gurur düşmana korku veren Türk Yıldızları’mızın nefes kesen gösterilerini de izledik” diye konuştu.

Programa Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Tuzlukçu Kaymakamı Mehmet İlidi, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, MHP İlçe Başkanı Ümit Şafak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, bazı kamu kurum müdürleri,  Akşehir Belediye Meclisi Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.