- Show TV’nin sevilen programı “Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu" programı ekibi, geçtiğimiz günlerde Akşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Akşehir'e gelerek çekimler yapmıştı. Yapılan çekimler 26-27 Kasım 2016 tarihindeki programlarda ekranlara gelecek.


Anadolu’nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkartan Show TV’nin sevilen programı ‘Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’ geçtiğimiz günlerde Akşehir’e gelerek çekim yaptı.


Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgay Başyayla’nın, Anadolu’nun keşfedilmemiş şehirlerini, ilçelerini, köylerini gezerek, hiç duyulmamış türkülerini de seslendirdiği programda o yörenin en meşhur lezzetleri de izleyiciyle buluşuyor.


Yönetmen Ömer Şenol Şişman, Yapım Koordinatörü Mustafa Ülker, kameramanlar ve teknik sorumlulardan oluşan Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu Programı ekibi, Turgay Başyayla’nın sunuculuğu ile Akşehir’de Ulupınar Köyü, Nasreddin Hoca Türbesi, Gülmece Parkı ve Takkasızlar Konağı’nda çekimler yapmıştı.


Yapılan çekimlerin ilk bölümü 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 13.00’de Show TV’deki ‘Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu’ programında yayınlanırken ikinci bölümü ise bir gün sonra 27 Kasım 2016 Pazar günü yine aynı saatte Show TV’de yayınlanacak.