Akşehir Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda parti kurulduğundan bu yana yönetimde görev alan yönetim kurul üyeleri ile mevcut yönetim kurul üyeleri kısa bir süre önce Akşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yeşil Vadi Restorant'da biraraya geldiler.


Programa Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya ve ATSO Başkanı Erdal Çiftçi'nin de iştirak ettiği programda konuşan İlçe Başkanı A.Bahadır Örs birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Örs sözlerine şöyle devam etti : "Bu teşkilatın hangi kademesinde olursa olsun görev almak bir şereftir. Sizler bundan önce yapılan tüm seçimlerde yönetim kurulları olarak şehrimizde büyük bir özveri ile çalışarak büyük başarılar elde ettiniz. Sadece seçimler değil tüm hizmetlerin devamlılığı bir ekip işidir. Allah'ın izniyle bu birlik, beraberlik ve bütünlüğün elde edemeyeceği başarı yoktur." dedi.


Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da her zaman için siyasetin içerisinde hangi görev olursa olsun hizmet etmeyi prensip olarak kendisinin benimsediğini ifade etti." Bugün ülkemizin geldiği noktada yapılan hizmetlerin gerçekten büyük önemi vardır. Önemli olan siyasette iftiradan gıybetten uzak durabilmek ve bunlara takılmadan birşeyler üretebilmektir. Aday adaylığı sürecinde yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına bir kez olsun Akşehir'e gelmedim. Bizim arkadaşlarımızın her birisi birbirinden değerlidir. Rekabeti severiz ama hizmette rekabeti daha çok severiz. Ak Parti'de onun bunun adayı olmaz teşkilatların adayı olur. Aday bizim adayımız. İlçe Başkanımız bizim ilçe başkanımız. Belediye Başkanımız bizim belediye başkanımız. Herkes bunu böyle bilsin! Bu süreç tamamlandıktan sonra bizlere düşen, hiçbir şeye takılmadan var gücümüzle çalışmak ve bir önceki seçimlerden daha yüksek oy alarak Dünya'nın takip ettiği ülkemizi daha güzel yarınlara taşımaktır." dedi