Tuncay Çoban ve A. Lütfi Ökesli’nin yerlerine Sabahattin Kalay ve İbrahim Öncel getirildi


AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı'nda başkan yardımcılığı görevini yürüten Tuncay Çoban ve A. Lütfi Ökesli yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinden belediye meclis üyesi olabilmek için mevcut görevlerinden istifa ederek, İlçe Teşkilatı'na belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundular.


 Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı karar gereği görevlerinden istifa etmek durumunda olduklarını belirten Tuncay Çoban, "2006 yılından bu yana teşkilatta yönetimde idim. Benim için zor bir gün. Ama Ak Parti ailesi çok büyük bir aile, bu teşkilatın her kademesinde seve seve görev almaya hazırım " dedi. A. Lütfi Ökesli ise 2 yıldır yönetimde olduğunu ve Akşehir için yapılacak her çalışmada kendisinin hazır bir nefer olduğunu belirtti.


Ak Parti'de durağan bir siyaset anlayışının olmadığını ve her zaman için üretken bir düşüncenin hakim olduğunu belirten İlçe Başkanı A.Bahadır Örs "Ben de bu arkadaşlarıma bugüne kadarki gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm teşkilat mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu teşkilatın hangi kademesinde olursa olsun görev almak bir şereftir. Tabii önümüzde sadece partimizin değil ülkemizin geleceğini ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Bizim tek bir hedefimiz var o da oy oranımızı arttırarak seçimleri neticelendirmek. Onun için çok çalışacağız." dedi.


İstifa sonrası boşalan yönetim kurul üyelerinin yerine yedek yönetim kurul üyeleri Sabahattin Kalay ve İbrahim Öncel'in atandığı bildirildi.