MEDAŞ Akşehir sorumlusu Esra Balbaba.” Akşehir Kent Ormanı ve Eski Akşehir Evlerinin olduğu bölgede hatların yer altına alınma çalışmasını yürütüyoruz”


AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ayşegül Şen, Cemal Kılıç, Ercan Özay, Miktad Gümüştaş MEDAŞ Akşehir sorumlusu Esra Balbaba’yı makamında ziyaret etti.


BALBABA: MEDAŞ AKŞEHİR, ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MEDAŞ Akşehir Sorumlusu Esra Balbaba, MEDAŞ Akşehir İşletme Müdürlüğünün üzerine düşen görevi yürüttüğünü söyledi. Kayıp kaçak elektrik kullanımının Akşehir’de neredeyse olmadığını belirten Balbaba, “MEDAŞ Akşehir İşletme Müdürlüğü olarak çalışmalarımız yoğun bir tempo ile devam ediyor. Örneğin, Akşehir Kent Ormanı ve Eski Akşehir Evlerinin olduğu bölgede hatların yer altına alınma çalışmasını yürütüyoruz. Kesinti ve trafo arızalarından dolayı rahat müdahale edebileceğimiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Özellikle özelleştirmeden sonra alışma dönemi sıkıntısı yaşadık fakat o günleri de aştık. Şu anda Akşehir’de elimizden geldiğince kurumumuzla alakalı her türlü çalışmayı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.


ÖRS: SIKINTILARIN MİNUMUM DÜZEYE İNMESİ SEVİNDİRİCİ


Kamu Kurum ve Kuruluş ziyaretleri kapsamında MEDAŞ Akşehir İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, “MEDAŞ Akşehir İşletme Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Özelleştirmeden sonra da en ücra konumda bulunan yerleşim yerlerine dahi elektrik ulaştırma gayretinde olan MEDAŞ, Akşehir bölgesinde de başarılı işlere imza atıyor. Amacımız vatandaşımızın memnuniyeti için her türlü çalışmayı gerçekleştirebilmek ve bu çalışmaları istişareli bir şekilde yürütebilmektir. İlk zamanlarda yaşanan sıkıntıların minimum düzeye ulaşması ve yatırımların da her geçen gün artıyor olması sevindirici. Hükümetimizin gerçekleştirdiği projelerle bunların EPDK ile koordineli bir şekilde yürütülmesinde MEDAŞ Akşehir İşletme Müdürlüğümüzün önemli çalışmaları olduğunu düşünüyorum. ” ifadelerine yer verdi.