“Akşehir İşadamları Kalkınma ve Dayanışma Derneği” (AK İŞ) önümüzdeki günlerde çeşitli etkinlikler yapmaya hazırlanıyor.


Dernek Başkanı Ali İhsan Erdoğan 30 üniversiteli öğrenciye burs verileceğini söyledi.Akşehir İşadamları Kalkınma ve Dayanışma Derneği (AK İŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Erdoğan yaptığı açıklamada, yakında yeni bir dernek binasına geçeceklerini, butik otel şeklinde bir işletmenin açılacağını, burada düğün, nişan, toplu yemek, ücretsiz toplu sünnet ve toplu nikâh gibi etkinliklerin yapılacağını söyledi. Erdoğan ayrıca Türkiye’nin ünlü iş adamlarından Sarar Giyim’in sahibi Celalettin Sarar’ın dernek davetlisi olarak Akşehir’e geleceği ve Sarar’ın bir konferans vereceğini duyurdu. Ayrıca Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’unda davet ettik.


AK İŞ Basın Sözcüsü Dr. Savaş Sakarya da,  dernek hizmetleri kapsamında 30 öğrenciye burs vereceklerini, verilecek burs miktarı ve kimlere verileceğinin yönetim kurulunca belirleyeceğini belirtti. Amaçlarının Akşehir ve Akşehir halkına hizmet yapmak olduğunun altını çizen Sakarya kimseye ayırımcılık yapmadan hizmet edeceklerini, özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşların düğün dernek, sünnet ve nişan gibi işlerinde yardımcı olacaklarının belirtti.


Yönetim Kurulu olarak bir çok etkinlik düşündüklerini, istihdam kapsamında da bazı girişimlerinin olacağını belirten Dernek Yetkilileri zamanı gelince bunları kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.