Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na bağlı şoför meslek odalarının seçimleri, 2022 yılının ilk üç ayında hakim gözetiminde gerçekleştirilecek.

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’na göre 4 yılda bir yapılması zorunlu olan bu seçimde Oda Başkanı ve Yöneticisi olabilmek için en az 2 yıllık oda kaydı ve vergi mükellefiyetinin olması, yıllık aidat borcunun bulunmaması gerekiyor. Seçimde üyeler vekaletle oy kullanamayacaklar!

303 üyesi bulunan Yunak Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 2 Ocak 2022 Pazar günü kendi binasında yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Oda Başkanlığına aday olduğunu duyuran Adnan Kılınç, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

“Ben bu mesleğin içine doğdum. Biliyorum çünkü yaşayarak öğrendim. Neye ihtiyacımız var, eksikler neler, beklentiler, istekler nedir biliyorum.

O yüzden; şoför esnafına hizmet benim davam,

O yüzden; gelin birlik olalaım, ‘güçlü oda, özde birlik’ sağlayalım.

Yunak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın gerçekleşecek olan başkanlık seçiminin hayırlara vesile olmasını Allah’tan nizyaz eder, diğer adaylara da başarılar dilerim.”

Yunak Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu’nda; Oda Yönetim Kurulu’na 7, Denetim Kurulu’na 3 ve Birlik Delegeliğine de 1 üyenin seçimi yapılacak.