Beyşehir Göl Gazetesi ve İHA Beyşehir Muhabiri Ali Rıza Önses’te aynı gün trafik kazası geçirdi. Memleket Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, TYB Konya Şubesi Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Köseoğlu’nun kayınpederi de trafik kazasında yaralandı. Konyadahaber.com haberi sitesi sahibi Bedrettin Yalçın’ın yeğeni de soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti. Basın mensupları peşpeşe gelen haberlerle üzülürken, bir süre önce by-pass ameliyatı olan Hakan Markupçu’nun dün taburcu edilmesiyle sevindi.
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar yayınladığı mesajda “Uzun yıllardır gazetecilik yapan Merhaba Gazetesi spor muhabiri sevgili dostumuz Burak Taşpınar’ın önceki akşam beyin kanaması geçirerek dün Başkent Hastanesinde beyin anjiyosuna alındığını öğrendik. Meslektaşımızın durumunun iyiye gitmesi bizleri sevindirdi. Kendisine, ailesine ve Merhaba Gazetesi çalışanları ile tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun” diyoruz” dedi.
Alemdar, Önceki gün Konya’dan Beyşehir’e dönerken trafik kazası geçiren Beyşehir Göl Gazetesi ve İHA Muhabiri Ali Rıza Önses’e de geçmiş olsun dileklerini ileterek “Meslektaşımız Ali Rıza Önses’in takla atan otomobilden hafif yara ile kurtulması acımızı azalttı. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Aynı kazada yaralanan yol arkadaşına da acil şifalar diliyoruz” dedi.
Öte yandan Memleket Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Köseoğlu’nun kayınpederi Kadir Korkmaz da dün geçirdiği trafik kazasında yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Alemdar “Kadir Korkmaz ve Köseoğlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Konyadahaber.com internet sitesi editörü Bedrettin Yalçın’ın yeğeni ve eşi de geçtiğimiz günlerde sobadan çıkan gaz nedeniyle zehirlendi. Olayda İsmail Yalçın hayatını kaybederken, eşi Gülay Yalçın’ın tedavisi sürüyor. KGC Başkanı Alemdar “İsmail Yalçın’a Allah’tan rahmet, eşi Gülay hanıma acil şifalar ve ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.
Bu arada, Meram Belediyesi Basın Bürosu elemanı ve KGC Üyesi Bedir Köseoğlu üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Köseoğlu ailesi bebeklerine Ömer Faruk ismini verdi. Alemdar “Minik Ömer Faruk’a hayırlı uzun ömürler diliyor, Köseoğlu ailesini tebrik ediyoruz” dedi.