Yardımcı kaynak destek paketinde Çalışma Soruları, Örnek Sorular, Etkileşimli Sorular, Tekrar Testleri, LGS Kasım ayın örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları olmak üzere; 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm sınıf seviyelerinde 9 bin soruluk yardımcı kaynak bulunuyor.

Ortaöğrenim 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS Ocak ayı örnek soru kitapçığı da paketin içinde yer alırken, yine pakette yer verilen, 12. sınıf öğrencileri için YKS’ye yönelik 8. Tekrar Testleri ise 750 soru içeriyor.

Ocak ayı paketinde temel eğitim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim gören özel eğitim öğrencileri için de etkinlikler yer alıyor. Hazırlanan etkinlikler; boşluk doldurma, benzerlik ve farklılıkları bulma, eşleme, anlama ve anlatma tekniklerini içeriyor. Bu etkinlikler ile öğrencilerin konuları pekiştirmeleri amaçlanıyor.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre; temel eğitim kademesindeki öğrenciler için 850 sorudan oluşan Süreç Değerlendirmeye yönelik Etkinlik Kitabı, Öğretmen Kılavuzu, Çalışma Soruları ve Çalışma Fasikülleri de yayımlanarak, 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilerin istifadesine sunuldu.