Selçuk Üniversitesi’ne bağlı bazı fakülte ve yüksekokullar ile konservatuarın açık bulunan kadrolarına öğretim elemanı, doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör alınacağına ilişkin ilan, 31653 sayılı Resmi Gazetede yayımlandı.

Açık kadroların bulunduğu bölüm ve programlar arasında yer alan Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Programı Öğretim Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylarda; Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olup, Beslenme ve Diyetetik alanında yüksek lisans yapmış olmak şartı aranıyor.

Doçentlik adaylarının ise; Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Mali İktisat Anabilim Dalı için “İhraç Kayıtlı KDV İşlemleri ve Devlet Teşvikleri” konularında, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı için de “Gıda katkı maddelerinin kimyasal modifikasyonu, film ve reolojik özellikleri” konularında çalışmış olmaları isteniyor.

Son başvuru tarihinin 23 Kasım 2021 olarak duyurulduğu ilanlara ilişkin detaylı bilgiye, Resmi Gazetenin https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2021/11/20211108-4-21.pdf linki üzerinden ulaşılabiliyor.