Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi bünyesinde Akşehirli öğrencilerimizin eğitiminde önemli bir rol üstlenen Akşehir Birey Okulları, her yıl yükselen başarı grafiği ile dikkat çekiyor. İki yıl önce Genel Koordinatörlük sistemine geçerek yapılandırmalarına yeni bir düzen getirdiklerini hatırlatan ve eğitime yapılan yatırımı çok önemsediklerini belirten Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İsmail Bozkurt; bunun en iyi örneğinin de kendi binalarına geçmeleri olduğuna dikkat çekti.

İş dünyasına başarılı ve yetenekli bireyler yetiştirmeyi misyon olarak belirlediklerini söyleyen İsmail Bozkurt, hedeflerini şu cümlelerle özetledi:

“Öğrencilerimizin gerek lise gerekse yurt içi ve yurt dışı üniversite yerleştirmelerinde yüksek başarı elde etmelerini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda da onların; sorgulayan, disiplinli, zamanı etkili ve verimli kullanabilen, sorumluluk sahibi, özgüvenli, üreten, gerektiğinde iyi bir takım oyuncusu gerektiğinde iyi bir lider olabilen, yetkin ve yeterli bireyler olabilmeleri için çalışıyoruz.

Aynı zamanda entelektüel, çevresiyle iletişimi yüksek, sosyal sorumlulukların bilincinde ve kendi kendini değerlendirebilen bireyler olmalarına katkı sağlayacak etkinlikler planlayarak bu yöndeki desteğimizi de üst seviyede tutmaya devam edeceğiz.”