Yalvaç’ta park halindeki otomobil, iddiaya göre sürücüsü ile yanındaki kişi arasında çıkan arbede sırasında baraja uçtu. Sürücünün kurtulduğu olayda, suya gömülen araçtaki kadın boğularak hayatını kaybetti.





Edinilen bilgiye göre olay, Yalvaç Sücüllü Barajında meydana geldi. 32 YS 018 plakalı otomobilini baraj kenarında park eden R.Y. ile araçta bulunan C.B. arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede arbedeye dönüşürken, hareket eden otomobil baraja uçtu. Sürücü R.Y. kısa sürede suya gömülen araçtan sağ olarak çıkıp yüzerek kurtulmayı başardı. Araçta bulunan C.B. ise boğularak hayatını kaybetti.





Sudan çıkan sürücü yol kenarına giderek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, C.B.’nin cansız bedenini sudan çıkardılar. Gözaltına alınan R.Y.’nin ilk ifadesinde, C.B. ile para karşılığında beraber olmak üzere Yalvaç’a geldiklerini söylediği öğrenildi.





Yaşamını yitiren kadın otopsi için Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)