Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bayram Uygun ile bir süre sohbet eden Keskin, yönetim kurulu listesini oluşturduğunu ve kongre sürecine hazır olduklarını belirtti. Parti üyelerinin çoğunluğunun talebi üzerine ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Keskin, adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“İlçemizde birlik, beraberlik ve güçlü bir teşkilat yapısı oluşturmak için yola çıktık. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek delege seçimlerinin ardından 4. Olağan İlçe Kongremizi yapacağız. Bu süreçte en büyük amacımız, partimizi Akşehir’de daha da güçlendirmek ve halkımızın güvenini kazanmak. Kazanan, inşallah İYİ Parti ve Akşehir’imiz olacak. Seçildiğim takdirde tüm üyelerimizle dayanışma içerisinde çalışacak, ortak akıl ve istişare kültürünü ön planda tutacağız.”
Keskin, seçim sürecinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini paylaşmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.





