Meşhur Konya Fırın Kebabı, Akşehir Etli Ekmeği, Kuşbaşılı Pide (Bıçak arası), Peynirli Pide, Karışık Pide, Şiş Köfte, Kuzu ve Tavuk Şiş, Akşehir’e has PEYNİR BAKLAVASI, Kaymaklı Ekmek Kadayıfı, Çok özel Bamya ve Yoğurt (Düğün) Çorbaları gibi tüm yöresel yemeklerin ve tatlıların malzemeleri Konya ve Akşehir’den, yöresinden getirtilerek hazırlanıyor.

Haber : Fazıl UZ


Kebabın Ustası Konyalı, Pidenin ve Tatlının Ustaları Akşehirli. İşte bu nedenle Nasreddin Restaurant Antalya’daki yeni damak tadınız olarak sizleri bekliyor.


Eski TURKAY Otele gelmeden yolun sağında 3 katlı bir binada geçtiğimiz hafta sonu hizmet vermeye başlayan Nasreddin Restaurant, üçüncü katını müşterilerinin görüşüne açık kendi mutfağına ayırmış. Diğer iki katı ile beraber toplam 650 metrekarelik bir alanda öğle ve akşam saatlerinde servis verecek.

Sahipleri, ANTALYA AKSEVDER Başkanı Tuncay KESİM ve ortağı Mevlüt EFE. Kendi yörelerinin mutfağını büyük bir titizlikle Antalya’ya taşıyan Nasreddin Restaurant, sağlıklı ve lezzetli yemek yiyebileceğiniz iddialı mekânlardan biri olmaya şimdiden hazır.

Altunkum Mahallesi Atatürk Bulvarı No. 138/A Konyaaltı/Antalya adresinde hizmete başlayan Nasreddin Restaurant’ın resmi açılışının gelecek ay yapılacağı öğrenildi.

Müşteriler, Paket Servis için 0.242.229 06 060.242.229 06 06 nolu telefondan ulaşabiliyor.