1922 Akşehirspor’un 3. Lig’e yükselmesinin ardından kulübün geleceğine yönelik önemli temaslar sürüyor. Akşehir Belediye Başkanı ve 1922 Akşehirspor Kulüp Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal, kulüp başkanlığı görevindeki son günlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mali Genel Kurulu’na katılarak Akşehir temsilcisini resmi olarak temsil etti.
Genel kurul kapsamında çeşitli görüşmeler gerçekleştiren Başkan Köksal, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Söke 1970 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Gözüaçık ve bu sezon 3. Lig’e yükselen Gölcükspor’un Başkanı Kadir Özdemir ile bir araya geldi.
Başkan Köksal ayrıca, kulübün yükseliş sürecinde önemli destekler sağlayan Mehmet Latif Yaşlı ile de görüş alışverişinde bulundu. Yapılan temaslarda Türk futbolunun güncel gelişmeleri, 3. Lig’de mücadele edecek kulüplerin beklentileri ve iş birliği imkanları ele alındı.
Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından açıklamada bulunan Dr. Ahmet Nuri Köksal, “3. Lig’e yükselen 1922 Akşehirspor’umuzu TFF Mali Genel Kurulu’nda temsil ettik. Verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Görüşmelerimizin sonuçlarını, kulübümüzün umutla beklediğimiz yeni yönetim kuruluna aktaracağız” ifadelerini kullandı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |










