Ziyarette dernek yetkilileri, Kaymakam Yiğit’e derneğin kuruluşu, tarihçesi ve yürüttüğü kültürel ve turistik faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdi. Akşehir’in tarihî ve kültürel değerlerinin korunması ve tanıtılması yönündeki projelerle ilgili istişareler de yapılan görüşmede ele alındı.

Dernek Başkanı Ahmet Buğra, ziyaretin anısına Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit’e, Akşehir’in simgelerinden Nasreddin Hoca Türbesi’nin tarihi bir fotoğrafını hediye ederek günün anlam ve önemine dikkat çekti.

Kaymakam Dr. Mustafa Yiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin çalışmalarını yakından takip edeceğini ve Akşehir’in kültürel değerlerinin tanıtımına destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Ed588641 80Fc 4130 Aad1 1D09Ac00F623 05Cb807A 7768 454A B453 0Bec30971489