Edinilen bilgilere göre, Akşehir’de kaçak sigara satışı yapıldığı yönünde alınan ihbar üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından A.A. (42) isimli şahsın işlettiği tütün bayii ile depo olarak kullandığı alanda operasyon düzenlendi.
Gerçekleştirilen aramalarda;
6.412 adet gümrük kaçağı sigara, 13 adet elektronik sigara, 26.280 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 1.600 adet boş makaron, 35 adet elektronik sigara likiti, 20 kilogram kıyılmış tütün ve 1 adet kurusıkı tabanca ile 6 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden M.T. (27) ifadesinin ardından serbest bırakılırken, A.A. (42) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Akşehir T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.