Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), teknoloji ve gençlik odaklı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Kapsül Lupus İHA Takımı, Akşehir TSO Başkanı Ender Kalkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yürüttükleri çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda takım üyeleri; geliştirdikleri insansız hava aracı (İHA) projeleri, prototip üretim süreci ve önümüzdeki dönemde planlanan saha testleri hakkında detaylı bilgi verdi. Sunumda ayrıca, projelerin geliştirilmesi sürecinde yerel iş dünyası ile kurulabilecek iş birlikleri ve sponsorluk imkanları da ele alındı.

Akşehir TSO Başkanı Ender Kalkan, gençlerin teknoloji alanına yönlendirilmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu tür yenilikçi projelere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Kalkan, başarılı sunumları dolayısıyla takım üyelerine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen toplantı, Akşehir’de gençlerin teknoloji üretimine teşvik edilmesi ve yerel paydaşlarla güçlü iş birliklerinin kurulması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.