Kulüp, sezonun ilk maçını 28 Eylül 2025 Pazar günü saat 16.30’da Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.
Kulüp basketbol şube sorumlusu ve takım antrenörü Murat Korkusuz, “2008 yılından beri sporcusu olduğum ve basketbol bilgilerimin temelinin atıldığı Akşehir Selçuklu Spor Kulübü’nde üstlendiğim bu görevden dolayı mutluyum. Konya Büyük Erkekler Basketbol Ligi’ne katılmamız, Akşehir’de yıllardır gelişim gösteren basketbola ilgiyi daha da artıracaktır.
Takımımız, Akşehir’de yetişmiş ve tekrar şehre dönerek çeşitli iş kollarında çalışan iş insanları ile genç öğrenci sporculardan oluşuyor. Bu yönüyle, Akşehir’deki büyükler kategorisindeki eksikliği tamamlarken genç sporcuların gelişimi için de önemli bir fırsat sunuyor. Gelecek sezonlarda daha küçük yaş kategorilerinde çalışmalar yaparak altyapı faaliyetlerimizi tekrar aktif hale getirmeyi planlıyoruz.
Bize bu fırsatı sunan kulüp başkanımız Hülya Türkoğlu’na ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Tüm halkımızı sezon boyunca takımımızı desteklemeye davet ediyor, sporcularımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.





