Akşehir Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı, 3. Lig serüvenine başlıyor. Akşehir temsilcisi, sezonun ilk maçında Ankara ekibi Sincan Kırmızı Beyazspor ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma, pazar günü saat 14.00’te Akşehir Sanayi Sentetik Sahası’nda oynanacak. Mücadele, 3. Lig 20. Grup’ta yer alan takımlar için büyük önem taşıyor.

Dört takımın bulunduğu grupta Selçuklu Dumlupınar, Sincan Kırmızı Beyazspor ve Ankara Referansspor ile birlikte mücadele eden Akşehir Gençlerbirliği, sezonu güçlü bir başlangıçla açmayı hedefliyor.

Grup aşamasında lider olacak ekipler, 2. Lig’e yükselme play-off müsabakalarına katılma hakkı elde edecek.

Akşehir temsilcisi, taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılarak sezona moralli bir başlangıç yapmak istiyor.