​Buluşma Noktası: Cumhuriyet Meydanı

​Akşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 29 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak ikram noktalarında vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunulacaktır.

​Başkan Köksal’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada aşure gününün taşıdığı manevi değere dikkat çekti. Başkan Köksal, şunları kaydetti:

​“Aşure; farklı tatların bir araya gelerek eşsiz bir lezzet oluşturduğu, bizlere bir arada yaşama kültürünü ve paylaşmayı hatırlatan en güzel geleneklerimizden biridir. Akşehir Belediyesi olarak bu bereketi hemşehrilerimizle paylaşmak, aynı sofranın etrafında buluşmak istiyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz bu geleneksel buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum.”