Edinilen bilgilere göre olay, dün Meydan Mahallesi 32208 Sokak’ta meydana geldi. Park halinde bulunan 3 tekerlekli elektrikli motosiklet, küçük yaştaki bir şüpheli tarafından çalındı.

Çalınan üç tekerlekli elektrikli motosikletle kaza yapan hırsızlık şüphelisi, kazanın ardından motosikleti olay yerinde bırakarak kaçtı. Motosikleti bulan emniyet ekipleri, yaptıkları sorgulama sonucunda sahibine ulaşarak aracı teslim etti.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, yaklaşık 11 yaşında olduğu belirtilen şüphelinin, çevreyi kontrol ettikten sonra motosikleti oldukça rahat tavırlarla bulunduğu yerden alarak uzaklaştığı görüldü.

Önceki gün de yoldan geçen bir kişinin darbedilmesinin ardından, aynı gün akşam saatlerinde Meydan Mahallesi’nde park halinde bulunan bir motosiklet çalınmıştı.

Çalınan motosikletle iki kişinin Nasreddin Hoca Mahallesi Nasreddin Caddesi üzerinde ilerlediği sırada motosikletin sahibi Ahmed El İ. ile karşılaştıkları, şüphelilerin kaçmaya çalışırken vatandaşa çarptıkları ve ardından motosikletten inerek yaya olarak kaçtıkları güvenlik kameralarına yansımıştı.

Yaşanan son olayla birlikte Akşehir’de motosiklet hırsızlığı vakalarına bir yenisi daha eklenirken, vatandaşlar özellikle park halindeki motosikletlerin güvenliği konusunda tedirginlik yaşıyor.