Gençlik Merkezi’nde yapılan çizimleri ve boyamaları, Lider Afife Ayyürek, Çiler Kurdaş Bozoğlu, Sude Mine Uygun ve gönüllü gençlerden oluşan topluluk, yaklaşık 2 ay içerisinde tamamladı.

Gençlik Merkezi bina içerisine yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü çizimi, Nasreddin Hoca’nın göle maya çalması, bindiği dalı kesmesi, Akşehir’le özleşmiş Napolyon Kirazı, ebediyete intikal etmiş sanatçılarımız ile “Gençliğin Merkezi Burasıdır” köşesindeki çalışmada eski gençlik lideri merhum Feride İlhan’ın da fotoğrafının bulunduğu bölüm dikkat çekti. 

Akşehir Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkanı Salih Akkaya ve beraberindeki heyet Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları görerek beğendiklerini dile getirdiler.

Gençlik Lideri Afife Ayyürek emeği geçen gençlere teşekkür ederek; “Gönüllü gençlerimizle birlikte çizimler yaparak merkezimizi gençlerimiz için cazibe merkezi olacak şekilde hazır hale getirdik. Farklı ve eğlenceli çalışma sonrası siz kıymetli gençlerimizle Gençlik Merkezimizin keyfini çıkarmak kalıyor geriye” dedi.