Edinilen bilgiye göre; Konya istikametinden Polatlı istikametine doğru seyir halinde olan Mücahit A. idaresindeki 06 HE 2954 plakalı hafif ticari araç, kavşakta Muhammet Y. idaresindeki 06 BIP 403 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç yol kenarına savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Araçlarda bulunan Fatih D., Sinan Y., Mücahit A., Elif Y., Ömer Selim Y. Gülcan Y. ve Muhammet Y. kaza sonucu yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, tedavi altına alınmak üzere Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Ölüm Kavşağı”

Daha önce de birçok ölümlü ve yaralanmalı kazanın yaşandığı kavşak, bölge halkı tarafından “Ölüm Kavşağı” olarak adlandırılıyor. Haziran ayında aynı kavşakta Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan minibüs ve tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 12 kişi de yaralanmıştı. (İHA)