Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, belgeyi; KONESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’a takdim etti. TSE Konya Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım ve TSE Yöneticileri ile KONESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerinin de katıldığı törende konuşan Başkan Muharrem Karabacak; kurum çalışanlarının, kurumdan hizmet alan Odaların ve Oda üyesi esnaf ve sanatkarların sağlığının korunması, buna yönelik çalışmaların yapılması ve sürekliliğinin sağlanmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin de konuşmasında; “Böyle önemli belgeleri almayı hedeflemek ve bize müracaatta bulunmak çok önemli. KONESOB, Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini alarak Türkiye’de önemli bir başarı elde etmiştir” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından TSE Başkanı Şahin, KONESOB Başkanı Karabacak’a belgeleri takdim ederken, Başkan Karabacak da kendisine, günün anısına Ahi Sancağı hediye etti.