Akşehir , Yunak, Tuzlukçu, Çeltik ve hizmet hareketi mensubu işadamlarının desteğiyle oda başkanı seçilen ancak 17 Aralık sonrası çark eden yönetim kurulu başkanı Erdal ÇİFTÇİ'ye sesleniyoruz:TİCARET ODASI MI, PARTİ ÜSSÜ MÜ?

Normal021falsefalsefalseTRX-NONEX-NONE

Akşehir-Yunak-Tuzlukçu ve Çeltik'li işadamlarının oylarıyla onların temsilcisi konumunda kısa adı ATSO olan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın Başkanı ve bir zamanlar hizmet hareketinin ön saflarında yer alan Erdal Çiftçi'nin bulunduğu makamı son aylarda siyasi hırsları uğruna kullanması bazı işadamlarının tepkisini çekiyor.

Kurumları siyasi hırslar uğruna yıpratmanın şahıslardan çok  kurumlara zarar verdiğini en iyi siz bilmelisiniz. ATSO Başkanı Çiftçi'ye şu hatırlatmayı yapmakta fayda görüyoruz;

Bulunduğunuz makamı yalnızca bir siyasi partinin çıkarları doğrultusunda kullanmanız doğal olarak işadamlarının ve kamuoyunun tepkilerine neden olmaktadır. Eğer kendinize güveniyor ya da aktif bir siyaset düşünüyorsanız, istifa eder, kendi düşünce doğrultunuzdaki siyasi partide etkin bir mücadele gösterirsiniz.  Ancak siz perde arkasında kalmayı tercih ettiğiniz için şirket muhasebeciniz Ahmet Yıldız'ı (Anayasal Hakkı olmakla birlikte)  AK Parti 1. Sıra Belediye Meclisi Üyeliğine getirilmesine öncülük etmiş oluyorsunuz. Akşehir'de o kadar işadamı ve partinize yıllarca emek veren kişiler dururken muhasebecinizin birinci sıradan aday olmasına doğrusu şaşmamak elde değil!

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şu sözüne kulak vermenizi tavsiye ediyorum: "Siyaset yürek ister! Hodri Meydan!

(YARIN: BU İKİLİYE DİKKAT!)

Ümit Aykut Şener

}