Seyran Mahallesi 33180 Sokak No:2 adresinde hizmete giren Dynobil Akşehir Bayiinin açılışına, firmanın Türkiye Satış Direktörü Arif Çoban da katılırken, sanayi esnafı ve vatandaşların da açılışa ilgisi yoğun oldu.

Dünya standartlarında ürettiği son nesil oto ekspertiz cihazlarını kullanarak sıfır ve ikinci el araçların kaza ve arıza durumlarını tespit edip yorumlayan, Türkiye’nin ilk kurumsal oto ekspertiz kuruluşu Dynobil; artık Akşehir’de de özellikle ikinci el araç almayı düşünen vatandaşlara “Bizim Fikrimiz Sizin Güveniniz” sloganıyla hizmet verecek.

Dynobil Akşehir Bayii Oto Test Merkezi’nde yapılacak kaporta, boya, süspansiyon, şase kontrol, yürüyen aksam, fren ve motor testleri ile vatandaşlar ikinci el araçlara dair kazası, boyası, değişeni var mı ve aracın motoru nasıl sorularına yanıt bulacaklar.

İşletmeciler Mehmet ve Murat Öğüt, opsiyonel ekspertiz hizmetleri de verecekleri merkezde, Akşehirlilere 5 farklı paket sunacaklarını belirterek; “İkinci el araç almayı düşünenler; kalite, güven ve doğru bilginin adresi Dynobil’e mutlaka uğrasınlar” şeklinde konuştular.