30Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları hazırlık toplantısı, Kaymakam Mehmet Türk başkanlığında Kaymakamlık makamında yapıldı.

Toplantıya Garnizon Komutanı Yarbay Tolga Yuvalı, Garnizon Komutan Yardımcısı İkmal Binbaşı Hüseyin Karamanoğlu, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Yardımcısı Hilmi Erdoğan ve Komiser Yardımcısı İhsan Sarıaslan, Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sorumlusu Murat Erdem ve Gençlik Spor Müdürü Eyüp Yılmaz katıldı.



Türk yaptığı açıklamada; "Bayramların toplumun milli duygularının pekişmesinin yanında birlik ve beraberliğin sağlanmasında da çok önemli bir yeri vardır. 30 Ağustos Zaferi milletimizin tarihi açısından büyük önem taşımaktadır. Zafer Bayramı’nı halkımızın katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Zaferin 96. Yıl Dönümü’nde tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramını en içten duygularımızla kutlarım. Bu vesile ile vatanımız için kahramanca savaşan, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyorum.’’ dedi.