Sudurağı Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı orta hakem Mahir Emre yönetirken, yardımcılıklarını Murat Aydın ve Mert Doğan, 4. Hakemliği ise Muhammed Abbas Onay üstlendiler.

Bu yıl BAL Ligi 4. Bölge 2. Grupta mücadele eden takımımız Akşehirspor, sahaya; kalede Faik Doğukan, Ceyhun, Onur, Aykut, Okan, Hakan, Yusuf, Kutay, Hasan Can, Ufuk, Okan ve Tayfun ilk 11’i ile çıktı.

Oyunun ilk dakikalarından itibaren sahaya hakim olan Akşehirspor, 16. dakikasında Hasan Can’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Takımımızın ikinci golünü ise 35. Dakikada Tayfun attı ve ilk yarıyı Akşehirspor 2-0 önde kapattı.

 İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Akşehirspor 70. Dakikada Okan’ın attığı golle durumu 3-0 yaptı.  Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçta bu skorla sonuçlandı.

Grubumuzdaki diğer karşılaşmalarda ise, Sarayönü Belediyespor kendi sahasında diğer Konya temsilcisi Konya Ereğlispor’u 1-0 yendi.

Isparta 32 Emrespor ise kendi saha ve seyircisi önünde diğer Konya temsilcisi Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u 1-0 yendi.