Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya Amatör Küme 2017/2018 Futbol Sezonu U19 Ligi 2. Kümede mücadele eden U19 Futbol Takımı, grubunu lider tamamlayarak şampiyon oldu.

Akşehir Spor Kulübü U19 futbol takımı, 3 Haziran 2018 Pazar günü Akşehir Nasreddin Hoca Stadı’nda oynanan karşılaşmada, şampiyonluk mücadelesi verdiği Monivaspor ile 2-2 berabere kalarak grubunu rakibinin 3 puan önünde lider bitirip şampiyon oldu.



Akşehir Spor Kulübü Başkanı Yahya Yıldız maç sonunda yaptığı açıklamada ‘’ Bilindiği üzere geçen sene göreve geldiğimizde kulübümüzün altyapısı tamamen dağılmış durumdaydı. Akşehir Spor Kulübü olarak bütün branşlarda olduğu gibi U13, U17, U19 futbol takımlarımızı da sıfırdan oluşturduk. Bugün kurduğumuz takımlarımızdan U19 futbol takımımız böyle güzel bir günde, taraftarlarımızın önünde bize, Akşehir’imize bu güzel hediyeyi armağan ettiler. Sezon süresince verdikleri emeklerin karşılığını bugün aldılar. Başta antrenörümüz Mustafa Yağar ve Mehmet Ali Balcı olmak üzere, sezon boyunca görev alan alamayan bütün futbolcularımızı kutluyorum. Onların emeklerine, yüreklerine sağlık. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki; U19 maçı olmasına rağmen tribünlerimizin neredeyse yarısı doluydu. Bu tribünleri doldurup bizleri destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bize her alanda maddi ve manevi destek veren belediye başkanımız Salih Akkaya’ ya da teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.