59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Alanyurt Mahallesinde yapılan ve çok sayıda yarışmacının katıldığı trap atışları, çekişmelere sahne oldu.

Alanyurt Mahallesi’ndeki etkinliği; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Nasreddin Hoca Av Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mehmet Küçüktongarlak’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş da izledi.



Son derece keyifli ve heyecanlı atışların yaşandığı trap atışında finale kalan Ferdi Bahadır, Anıl Türkoğlu, Serdar Aslan, Mehmet Karaman, Volkan Körlü ve İbrahim Aslan aralarında yarıştılar. Yarışma sonunda birinci Ferdi Bahadır, ikinci Anıl Türkoğlu, üçüncü ise Serdar Aslan oldu.Yarışma sonunda Başkan Salih Akkaya, dereceye girenlere Otomatik Av Tüfeği, Havalı Av Tüfeği, Av Kıyafeti ve Tişört gibi hediyeler verdi.



Nasreddin Hoca Av Doğa Sporlar Kulübü Başkanı Mehmet Küçüktongarlak; “Trap Atışı Yarışması’na 54 kişilik katılım oldu.Yarışmalarımız gayet güzel ve çekişmeli sahnelere sahipti. Yarışma sonrasında ilk 6 sporcumuza ödüllerini takdim ettik. Yarışmacı arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.



Salih Akkaya da; ” Bu yıl Trap Atışı Yarışması’nın şenliklerimiz bünyesinde ikincisini gerçekleştirdik. Bu yarışmanın bize farklı bir boyut, farklı bir bakış açısı ve zenginlik kazandırdığını düşünüyorum. Geçen yıla göre katılımcı sayısının artması bizleri memnun etmiştir. Afyon’dan, Tuzlukçu’dan Doğanhisar, Çeltik ve Akşehir’den bu trap atışı yarışmalarına katılım sağlanarak ilk 6’yı belirledik ve ödüllerini takdim ettik. Bütün yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.