Bedensel engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası, 18-20 Mart 2022 tarihleri arasında Konya’da yapıldı. 15 ilden 67 sporcunun katıldığı şampiyonada Torku Şekerspor Kulübü sporcusu Mustafa Tuğra Nur, rakiplerine üstün bir mücadele sergiledi ve Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Aynı zaman milli takım sporcusu da olan Mustafa Tuğra Nur, Torku Şekerspor Kulübü adına ilk kez yarıştığı şampiyonada iyi bir mücadele sergileyerek altın madalyaya ulaştı.

23-31 Mart tarihleri arasında Ankara Eryaman Olimpiyat Merkezi’nde düzenlenecek olan milli takım kampına da davet edilen Mustafa Tuğra Nur’un başarısından gurur duyduklarını ifade eden PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, şampiyon sporcuyu tebrik etti.

Başkan Erkoyuncu; “Amatör sporcularımızı destekleyerek onları spor camiasına kazandırıp orada başarılı olabilmeleri için çalışacağız. Gençlerimiz bizleri başarıları ile mutlu ediyorlar, aynı zamanda milli takımda çok başarılı sonuçlar alacaklarını düşünüyorum. Spor alanında da ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bisiklet branşımızın yanında Parabadminton branşında da engelli kardeşlerimiz ile birlikte yola devam edeceğiz. Mustafa Tuğra Nur kardeşimi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Yolu açık olsun inşallah” şeklinde konuştu.