2020 ve 2021 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonalarının altın madalyalı sporcusu Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası paralel bar finalinde sergilediği başarılı performansla yine altın madalyaya uzandı.

Arıcan için bir kutlama mesajı yayımlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, mesajında; “Paralel bar finalinde 15.566 puanla altın madalya kazanan Ferhat Arıcan’ı kutluyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milli Boksörden Tokyo Vizesi

Milli Boksörümüz Bayram Malkan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından açıklanan sıralamaya göre erkekler 81 kiloda Tokyo 2020 vizesi alarak Olimpiyat kafilesinde yer alacak olan sporcularımız arasına katıldı.

Para Masa Tenisinde Hamza Çalışkan

Hamza Çalışkan ise para masa tenisinde Uluslararası Paralimpik Komitesinden aldığı davetle Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’na katılmaya hak kazanan bir diğer sporcumuz oldu.

Bakan Kasapoğlu, her iki sporcumuzu da yayımladığı mesajlarla kutlarken, Olimpiyatlar ve Paralimpik Oyunlarına katılacak tüm sporcularımıza başarılar diledi.