Akşehir Kaymakamlığı ve Akşehir Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliğinin bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek.





Şenlik için 8 Şubat’ta başlayan müracaatların 15 Şubat Cuma günü saat 17:00’ ye kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yapılması gerekiyor. Halı Saha Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi ve Satranç kategorilerindeki karşılaşmalar, sadece mahalle takımları arasında yapılacak.





Şenliğe katılmak isteyen mahalle muhtarları, başvuru formunu doldurarak istenilen kategoride şenliğe katılım sağlayabilecekler. Şenlikle ilgili bilgilendirme toplantısı ve kategorilerin kura çekimleri 15 Şubat Cumartesi günü saat 17:30’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.





Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, bugüne kadar gerçekleştirilen şenliklerin kardeşlik ve kaynaşma adına verimli geçtiğini belirtti. Yılmaz, “Mahallelerin birbiriyle olan bağını güçlendirmek, kardeşlik iklimini perçinlemek ve spor severliğimizi göstermek adına düzenlenen organizasyon, özellikle gençlerde, aldığı sorumluluğu yerine getirme ve takım olma adına çok önemli bir noktaya imza atıyor. Bu güzel organizasyonda yer almak isteyen mahallelerimizi şenliğimize davet ediyorum.” dedi.