Akşehir Spor kendi evinde ağırladığı Kırşehir Çayağzı Spor’u 3-0 mağlup ederken, Tayfun attığı 2 gol ve bir asistle günün yıldızı oldu.





Maçın 9.dakikasında Tayfun’un pasıyla sağ taraftan gelişen atakta Ali Kireş, sıfıra inerken yaptığı sert vuruşla kalecinin sağından topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.





Akşehir Spor maçın ikinci yarısında daha baskın bir futbol sergilerken 61.dakikada Tayfun skoru 2-0 yaptı. Maçın 73.dakikasında Akşehir Spor’da, gününde olmayan Şamil’in yerine Bünyamin oyuna dahil oldu. Tayfun 83.dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek taraftarın büyük beğenisini topladı.





3. Golden sonra takımın coşkusu görülmeye değerdi




Sezon arasında transfer edilen ancak talihsiz bir sakatlık yaşayan Uduak Cyril Idemokan, maçın 83.dakikasında Mustafa Aksoy’un yerine oyuna girdi ve taraftardan alkış aldı. Idemokan böylece ilk maçına çıkarak seyirciyle buluşmuş oldu.





Takımını galibiyete taşıyan Tayfun 88.dakikada yerini Bayram Candan’a bıraktı. Karşılaşma takımımızın 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı.









Çayağzı galibiyetiyle 3 puanı hak eden Akşehir Spor puanını 44’e çıkarırken, maç eksiğiyle 3.sırada yer aldı.





Şeref tribününde maçı izleyenler arasında Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir, MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Osman Fedai ve bazı Belediye Meclis üyeleri adayları da vardı.





Şeref Tribünü




Futbolcular galibiyeti taraftara armağan etti