AKADEMİK Kulübünce hazırlanan ve Akşehir’in ekstrem amatör spor dallarında tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen “Spor Yapan Bir Şehir, Akşehir” projesine destek için Kaymakam ve Belediye Başkanına ziyaretler gerçekleştirildi.





Projenin paydaşlarından oluşan bir heyet, projeyi hayata geçirmek için destek istemek ve fikir alış verişinde bulunmak amacıyla Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ayrı ayrı ziyaret etti. Projenin amacı ve uygulanması konusunda fikir alış verişinde bulunulan ziyaretlerin verimli geçtiği belirtildi.





Proje ile ilçemizde farklı spor branşlarında aktif olarak faaliyetlerini sürdüren kulüplerimizce toplum sağlığı gözetilerek, Spor Yapan Bir Şehir, Akşehir sloganıyla tüm halkın spor yapmaya teşvik edilmesi amaçlanıyor. Bu doğrultuda da öncelikle gençlerin spor yapmaya özendirilmesi, ulusal ve uluslararası başarılar elde edilerek Akşehir’in adının duyurulması, gençlerin ruh ve beden sağlığının korunması ve tüm toplumda bu yönde bir sinerji yaratılması hedefleniyor.